SUMber KeJADIAn SPErma

Ahad, 9 Disember 2012

Apnoea Syndrome dan Liverpool

Belum cukup sebulan abg menetap secara nomad di kuala lumpur bandaraya yang dihiasi dengan jutaan homosapiens yang bisexual, straight, homosexual, ebony, creampie dan sebagainya, tapi pengalamanya, kalau gua bukukan kebarangkalian populasi pokok untuk di tebang semakin tinggi bagi menghasilkan penggunaan kertas secara dozen. OK! itu hiperbola atau  mungkin metafora.

Semalam, gua berkesempatan berada bersama 80,000 lagi penyokong Malaysia yang bersaudara turun ke kandang Harimau Malaya. Pengalaman dalam stadium bukanlah yang abg nak ceritakan, itu semua benda bosan macam karangan bebudak UPSR bahasaMelayu kertas 2 iaitu "Pengalaman Cuti Sekolah Anda" ataupun karangan sambungkan ayat berikut " ayah membawa saya ke stadium kerana....." karangan anda hendaklah kurang daripada 120 patah perkataan.

apa yang gua nak kongsikan ialah pengalaman tidur bersama abiang yang menghidap Obstructive Sleep Apnoea Syndrome. Bagi yang bukan jurusan medic, farmasi, perubatan ataupun seorang engineer civil dan management anda mungkin tidak tahu apekah yang dinamakan Apnoea Syndrome. 


Berdengkur! yeah! itu ayat mudah bagi masyarakat zaman kejatuhan Liverpool ini. demn! gua mungkin berdengkur, tapi itu gua tak pasti, mungkin gua perlu tanya rakan rakan adik adik gua yang kerap tidur bersama dan gua juga pernah dengar orang berdengkur tapi mungkin 1 kali setahun gua berpeluang tidur bersama abiang kepada abiang member gua ni.

Gua tengok brader ni tersangatla kiut, tapi bila dia tidur, oh! kiut itu boleh ditambah dengan SANGAT SANGAT KIUT. kehkeh

dan bila gua bangun je seraya dia berkata  " weh! semalam Liverpool menang tak?" lalu gua menjawab " tentulah, tanpa striker pun boleh menang".. " patotla tidur nyenyak semalam" kata abiang itu kepada gua..

dia tak tahu, rasa macam Home Theater Toshiba dan LG atas kepala gua..kehkeh


apa2apun, lu steady! n lu kiut bro!

4 ulasan:

  1. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you
    knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
    Thanks a lot!
    Here is my homepage ... How to become and EMT

    BalasPadam
  2. Great post. I used to be checking constantly this blog and I am impressed!
    Very helpful info specially the last section :) I deal with such information much.
    I used to be looking for this certain information for a very lengthy time.
    Thanks and good luck.
    Feel free to visit my web page - illinois skill match

    BalasPadam
  3. Hello are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my own.
    Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
    Any help would be really appreciated!
    My blog : The Tao of Badass

    BalasPadam
  4. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails