SUMber KeJADIAn SPErma

Selasa, 31 Mei 2011

segmen REVIEW blog si sperma dan si ovum



klik potret haiwan di atas untuk pengetahuan am sperma


sumpa dan serius aku bagitau kalau aku buat segmen yang konon ada ramai nak join
memang TIPU ok?!

letaklah hadiah bercuti dengan aku sejam pun memang tak kan ada yang nak!haha

dengan modal nama sperma, nama blog yang macam lucah serta background yang bosan hitam lagi menyeramkan ditambah dengan dentuman piano konon menarik dan berjaya menawan pembaca..

memang tak mungkin ada yang nak join kontest atau segmen abang sper
eh bukan abg ben ashari ok!
ni abg sper..haha!

so? gua rasa sudah tiba masa gua terjah blog-blog pengikut gua, taiko, balachi serta jambu gua yang sudi follow blog abg sper, geli!
blog sperma ini ok?!

gua nak review la sedikit tentang apa maksiat dan jenis tanaman dan makanan yang lu semua letak dekat dalam blog lu..

sempena setaun gua terlibat benda sia sia nie..

dengan mereview blog korang semua kita boleh merapatkan hubungan tanpa sentuhan ini..
sebab kebanyakkan follower sperma nie, gua tak kenal, tapi sudi folow, so gua terharu la nak nanges tak payah tengok cinta stilleto atau nur kasih.

amaran :

"masuk tandas pun kena bayar 30 sen, gua dah review blog lu, gua tak mintak banyak, buat la entry biodata lu, letakla ape segala information, situation, motion dan revision kat situ..
paling bangsat tulis nama pun ok.
kata nak berkenalan kan??
eh, aku yang nak berkenalan dengan korang..=)
lepastu LINK la dekat aku yep."

sori awak, awak tak ada blog, jangan nak sibuk ok? maenla formspring je..=D

sekian!~

so dengan semangat halucinogen dan kaffein aku melafazkan nama segmen yang aku buat dan aku sendiri join iaitu :

sperma gua berenang di BLOG lu ,
banner pun nampak aku tak ikhlas nak review..
aha!

motif segmen bodo ni :
1. NAK ucapkan terim kasih sebab jadi follower aku tanpa paksaan dan ugutan..
2. boleh kenal satu sama lain
3. boleh kenal dua sama lain
4. boleh kenal tiga sama lain
5. untuk popular macam SHAHIR AF


Ahad, 29 Mei 2011

100petanda dia JODOH kita~


sambil gua tertengok MENTOR..
gua rasa baik gua buang masa dengan meluahkan segala apa yang gua rasa gua nak luahkan kepada awak..

ada yang kata MENTOR ini adalah GurL power??
yela semua WANITA gegiRL masuk FINAL..haa

waaaha!
baguslah..
gua malas nak mengulas lebih..
sebab gua pun bukan baik sangat...
yela sperma kan..aha

mentor xda kena mengena dengan gambar nie ok?


Ok!
terus kepada tajuk entri aku..
benda ni aku baca di Hazhand yang juga mendapat dari sumber yang dipercayai iaitu i Luv islam..

10 petanda dia jodoh kita..



1. Bersahaja

tak kisah pakwe atau makwe dia tidak akan berpura-pura, berlakon depan kita. Dia akan buat rilex je dari segi percakapan, pemakian, eh salah, pemakaian, tingkahlaku.. kalau nak tau dia bersahaja atau tak, cuba makan sama-sama, kalau tiba-tiba dia wat sahaja je tak nak bayar makan kan? haa.. insyALLAH dia jodoh kita.. memang dia jenis tak da duit, dan tak berpura banyak duit padahal pinjam member.. cth lain : tengah belajar saa-sama, bersahaja je dia korek hidung selet kat meja..hee

2. Senang bersama

senang bersama nie bukan bermaksud senang je dapat pegang tangan, pegang kepala, pegang telinga kan. bukan juga senang bersama tidur sama-sama, bangun sama-sama, tapi senang bersama ni macam tak bosan walau asal makan je nak makan sama, lauk sama, ikan kalau pakwe makan ikan jantan, makwe pun nak jantan, kalau pakwe makan nasi guna tangan kiri, pasangan pun nak makan tangan kiri. kalau pakwe berak berdiri makwe pun nak berak berdiri. tak bosan walau dia balas msg yang kita bagitau hari-hari, awak jage diri ek? ,,k,, "K" je balas? hurm, tapi kita rilex je.. tak bosan malah rasa menarik je dapat msg "k".. semakin hari semakin sayang..

3. Terima kita seadanya

dia akan terima kita seadanya walau kita ada kekasih gelap dan skandal yang banyak. kita curang pun dia terima kita seadanya! haa!? suka la tu? bukan lah! dia terima kita seadanya walau asal kita msg tgh malam dengan dia mesti tibe-tibe kita terdiam, tak balas.. rupenya dah dibuai mimpi.. walau rasa macam terbiar, tapi dia tak kisah memang itu kita.. terima je.. terima kita walaupun dulu kita pernah curi kompang dan pernah masuk sekolah Juvana, tapi kita dah berubah dan dia terima kita seadanya dan terus dipupuk kearah kebaikkan, bukan sama sama masuk sekolah Juvana semula ea? awak Just the Way u are ea? hi hi hi

4. saling percaya mempercayai

masing masing ada rahsia tersendiri dan kadang kadang rahsia ni kalau kita simpan sorang sorang mungkin membebankan. Jadi lepaskan beban dan cerita kepada pasangan kita jika kita rasa selamat rahsia ini bersama dia iaitu pernah cuba mengurat mak pasangan kita atau suka pakai boxer koyak kalau pergi kuliah. kita percaya yang dia tak kan cerita pada kawan dia atau buat page sya benci lelaki pakai boxer koyak pergi kuliah. dia akan simpan seperti simpan hati lu ok? percaya satu sama lain, walau cinta jarak jauh, percaya bahawa memang setiap malam dia akan duduk di surau selepas isyak sehingga jam 12 malam dan bukan keluar berfoya dengan orang lain. tak perlu semak dengan hp kat tangan asyik nak msg bagai, sampai nak makan, tido sume tak bagi tak percaya dan nak msg jugak. sekali sehari msg pun ok, sekejap pun jadi, untuk pastikan dia ok, sihat dan menyayngi kita..ehe!

5. solat istikharah

Jodoh pertemuan semua di tangan ALLAH. Mohon la petunjuk daripada Allah agar di beri jodoh yang baik, insyaALLAH. Jangan ditangisi kalau pasangan kita sebenarnya pasangan kakak kita. jika dia pilihan kita, buatlah keputusan sebaiknya dan jika tidak tolaklah dengan baik. Nikma didunia hanya sementara dan akhirat kekal selamanya.

6,7,8,9,10.. baca la ek?
kat LINK atas nama Hazahand atau cari kat i Luv Islam..
aha

muka mirip?
posisi tahi lalat sama?
cara keluar semasa lahir sama?
warna najis sama? suka lagu sama?

itu JODOH kew?? haish..
no komen..


anda mungkin nak tekan :

1. larangan selepas CLASH
2. apa itu Neraka
3. wanita menarik lelaki ke Neraka jika?
4. Nota ringkas bercinta jarak jauh

Sabtu, 28 Mei 2011

CUTI sekolah jangan BERZINA


ok!
cuti dah sekolah..
tapi adek-adek jangan lupa tau..
keje sekolah, kerje kursus, buku sekerap, cari batang pisang cop buat seni..

sila tanya mak ayah, ibu bapa, ma dad, umi kalsom..
apa yang buat kepala diorang pening masa cuti nie?
bukan sebab korang semak kat rumah reramai..
naikkan bil elektrik..
naikkan bil air..
naikkan bil makanan..
naikkan bil bila sperma menulis...
haaa

diorang akan pening dengan jemputan kawen yang berpusu-pusu terjah peti surat rumah..
nak pergi kerja kawen sebelah mak tiri, ayah pulak nak pergi sebelah janda hijau..
nak ke utara, ke selatan pun jemput..

hurm..
pilih disini disana terluka..
pilih di sana disini merajuk..


jadi adik-adik jangan berzina semasa cuti ini..
sila isikan masa lapang dengan ikut diorang pergi kerja kawen ok??
ma ayah g utara, korang pergi kerja kawen selatan..

jadi kalau cikgu marah kenapa tak siap buku sekerap, sila marahkan mereka yang sibuk berkahwin..ehe

sekian~

aku nak rembat satu FIxie !
geram aku tengok bebudak sekolh naik basikal nie!
sangat ghairah aku tengok..

kalau disuruh pilih antara basikal Fixie dengan awek PLAYBOY..
aku pilih basikal ok!?? =)

Selasa, 24 Mei 2011

apa beza AURAT dan MURAD??



haish!
sedang rancak wayang Nur Kasih The Movies yang dibintangi Tiz Zaqyah, ali dan abu..
begitu rancaknya perdebatan tentang sikp artis sekarang..

aku sperma, yang memang tak pernah cuba untuk menulis fakta di entry-entry aku..

semua yang aku cuba sampaikan adalah untuk keseronokkan aku dan mungkin awak awak dan ayah awak..

tapi memang aku tertarik dengan entri dari
yang menang panas mengulas tentang isu AURAT artis~

.....................................

mak cik : "ape? tanya mak cik senah kepada saya..."

aku : AURAT mak cik...

mak cik : OoooO, MURAD memang dah lama tak balik rumah, maklumlah CEOoo syarikat Nestum sekarang...

aku : makcik? saya cakap MURAD!

makcik : ooooOoo, AURAT...

.........................................

aku tak pernah terfikir tentang ape yang mereka ulaskan~
dan aku rasa ini semua kerana entry
yang cuba menasihati Luna Latisya( bukan nama sebenar ) dengan cara dia..

aku sangat suka cara dia..
cuma pandangan orang, memang masing - masing..
walau rambut sama hitam, tapi kerinting lain-lain...

so, jT mengupas tentang
AURAT nie dan REZEKI artis...
lebih fokus kepada artis wanita ok?

macam mana dengan lelaki?
artis LELAKI adakah isu istidraj itu wujud?


AURAT rasanya masih mampu menutup..
kalau belakon pegang-pegang itu memang dah terjawab..

macam penyanyi LELAKI? pengacara LELAKI ?
yang masih menjaga adab dan diri mereka?
so, macam mana dengan rezeki artis lelaki ini?

Ouh! aku berminat nak tanya blogger otai jejaka terhangat dan solihin zubir ni~

memang kalau aku tanya ustaz ustaz sekolah darjah khas aku..
masjid dan surau yang aku selalu pergi tu boleh...

tapi aku lebih minat, motivasi atau teguran dari konsep dan cara lain!
walau saya hanya sperma yang berlendir..

harap Jt atau SZ boleh bagitau..
pasal fakta memang saya FAILED!

kalau ada yang tahu, boleh kongsi..

p/s : aku pun tak baik dan kekurangan dari segi pemakaian sume ini..=)





Isnin, 23 Mei 2011

CERITA KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI

[ perhatian, lihat ilustrasi di atas DAHULU dan baca dari kiri ke kanan, setiap part dalam ilustrasi diterjemah kepada dialog dan ayat di bawah ]

selamat mengira..~!


klik picture atas untuk ke abg ben



................................................

[ boarder 1 ]

"aku nak naik DULU!.."
"aku nak naik duluu weh!"
aku dah lambat!
jerit bro wacana yang berusaha nak masuk kedalam LRT dengan cepat!

woi! aku tepi!
aku dah beratur lama dah!
jerit kokser kokdam yang menolak sekumpulan pelajar yang tenang nak masuk LRT..

apa tolak tolak nie! woi! woi!
jerit mirae, cik purple , cik bunny , hackers, syuxer ..


TING TONG...
pintu akan ditutup sebentar lagi...
yang tak dapat naik sila ketepi, naik tren seterusnya ...

zurrrp!
pintu train ditutup..

......................................................

[boarder 2]

fuh! dapat pun masuk, berdiri pun berdiri la, kata meggie boy kepada mymye mymya..

............................................

[boarder 3 ]

disuatu sudut ..

cik eka : awak, nasib baik kita dapat duduk kan..

sperma : tula, awak tak sia-sia jadi bintang saya, saya kuat dan boleh lindungi awk..
setiap kali kita naik train, walau ramai macam mana pun, saya akan pastikan awak dan saya akan duduk.. =)

cik eka : ye syg, bertuah dapat kapel dengan awak, biar la awak tak hensem pun, janji saya dapat duduk dalam train kan?? tanx awak! muah!muaaaah!!

sperma : eh2,awak, jgnlah kiss saya, malu tau..=_="
msg je ea?tulis MUAH tu...

cik eka : ok wawak! =)

.............................................

[boarder 4]

cike eka : syg, ada pakcik tua tu berdiri la, cikgu agaknya baru balik mengajar kot..

sperma : eh?mana awak tau die cikgu?

cik eka : bongok nya awak, kat name tag dia ada tulis saya cikgu K...

sperma : OooOo, sori wawak..ehe

cik eka : wak, bagila dia duduk ek? awak dah la tak hensem, biar la haty tu baik sikit ek??

sperma : hurm..alaaaa...

cik eka : waak? bagi ek? nak cokelat tak?

sperma : nak!ok2... pakcik, duduklah eak..saya berdiri tak pew..

zacky : tanx anak, kalau pakcik ada anak perempuan mesti pakcik kawenkan anak dengan anak pakcik..

.......................................

[boarder 5]

zacky : alhamdulilah! dapat duduk..FUH!

cik eka : ehe, pak cik penat kew? nah air..

zacky : tanx anak, kalaulah pakcik ada anak lelaki, mesti pakcik kawenkan anak dengan anak pakcik..

cik eka : malu la!~ wek pakcik! ehe

zacky : anak nama apa, nak no handphone boleh? pakcik ada blackberry, bagi la no pin BBm, boleh kta bbm selalu..

cik eka : eh?pakcik nie.. mestila boleh..

zacky : ok2, nanty kita bbm ek?kite kenal satu sama lain, untung-untung pakcik dapat bini muda.. macam anak.. lawa, siap ada reben lagi kat kepala..=)
cik eka : <3

.....................................

[ boarder 6 ]

sperma : fUUUuuuUUUUuuuUUUUuUUUUu!!

p/s: template ini dari fuuubook yang di ilhamkan oleh ayeem ayam unutk menyatakan rasa marah kita....

Ahad, 22 Mei 2011

SEGMEN KREATIF BEN ASHAARI KEMBALI


aku tertarik dengan segmen kreatif yang abang BEN ASHAARI akan buat..!

so, aku cuba la nasib...
daripada aku membuat zina mata, dan telinga baik aku isi masa lapang buat entri ini..hurm
=)
senang semudah menyediakan spagety PREGO...

kalau anda berminat?
KLIK banner atas ~


Seluar dalam basah tengok cerekarama TV3..!


memang kite akui bahawa movie, drama, cerekarama, lestary, kartun, wayang dan sebagainya masih berada pada tahap biasa untuk di kategorikan sebagai canggih, kesan khas terbaik, CGI la, effect sana sini, costume yang menarik, make up yang jelik serta bunyi dan gambar yang babOOm..

kalau nak bandingkan cerita asmara 2 dengan fast and furious 5 memang jauh beza la, sebab dari jalan cerita memang lain, apa bongokla kan bagi contoh aku nie..
maksud aku, macam teknologi yang digunakan bagi menarikan lagi cerita itu..

kite ada boboiboy!
tapi tak secanggih dan meriah transformers..

kite ada KL drift..
tapi tak selaju fast and furios...

but bukan benda nie aku nak cerita laaa!!

aku tengok cerekarama TV 3,
yela rumah aku dah tak ada astro macam rumah pakwe tiri awk..

lakonan NAZMI OTHMAN

abaikan pelakon yang mungkin kachak bagi wanita di luar sana tapi bukan pada aku..

jalan cerita yang menarik!
mampu memberi kesedaran kepada sesiapa yang menonton cerekarama ini..
aku tak berniat nak tulis sinopsis cerita ini..
carilah kat YOUTUBE mungkin ada dah orang upload..
err...

ok!aku mengaku bulu-buluan aku meremang!
sedeyh dan mampu menangis..!

walaupun cerita-cerita yang dihasilkan oleh mereka yang berkhatan masa kecil dulu ini tak secanggih dan berteknologi..

bagi aku, cerita-cerita kita more to kesedaran, balik kepangkuan jalan dan ALLAH Maha Besar, sedeyh dan meremangkan bulu buluan aku..

tapi lambakan cerita hantu seram komedi la, komedi seram berhantu la, seram sikit komedi la dan aksi komedi seram lawak la, juga tak ketinggalan komedi romantis seram aksi lawak..
genre yang aku dah semak nak tengok!

sikit-sikit seram...
sikit-sikit aksi komedi..
sikit-sikit lama lama jadi bukit...
haish!!


tapi aku support local brand kalau cerita yang kesedaran ni!
aku tak banyak tengok wayang..

so, cerekarama TV3 la yang memahami dan banyak cerita yang menusuk kalbu..

ok! kenapa tajuk entri bod o dan agak kelucahan??
sape kate lucah!
seluar dalam basah sebab sedeyh, tisu tak da, kesat air mata dengan seluar dalam, itu yang basah..eheee
tp bukan aku la..
pepatah kowt! -)

cuma aku ada soalan!

kenapa pelakon tak buat dan pahami apa yang mereka lakonkan untuk kehidupan mereka??

dan tiba-tiba mcam terjawab soalan aku bila terjumpa blog brade Salihin Zubir ini...!

cik pelangi pun ada buat entri nie..haish sibuk la minah ni.aha

Hackers!!! Saya Nak Join 30 Bloglist Terpantas!!!


KLIK pada rambut upin atau ipin untuk maklumat lanjut..~


kenapa aku join contest nie?
sebab senang dan menarik ok!


kenapa aku minat blog
Hackers nie..


yang best!

1. sebab banner die ade gambar UPIN dan IPIN, mereka comel ok!

2. sebab background die hitam putih kelabu sikit, warna faveret aku..

3. sebab aku dapat banyak informasi dan maklumat terkini, dahulu dan yang tak pernah aku nak ambik tahu, even aku terlepas tengok BULETIN UTAMA..

4. menjimatkan penggunaan kertas serta menyelamatkan pokok iaitu habitat haiwan liar, sebab tak perlu aku beli paper dan buku serta majalah yang memaparkan perkara yang aku rasa lebih banyak ada di blog Hackers nie dan internet..

yang tak best~

1. Hacker nie LELAKI kalau perempuan mesti boleh rekememkan kat adik aku..

2. Die dah berpunya dan dah berkahwin TAHNIAH ! =),
even banyak knowledge serta informasi die bagitau dan
mugkin digilai wanita diluar sana, sori, die dah berpunya..

sekian!~

mari berenang bersama sperma..=)

Jumaat, 20 Mei 2011

lelaki hensem dan tak hensem di FACEBOOK awak..





tak da intro..

LAKI HENSEM dan TAK HENSEM
dalam FB korang

Upload picture baru
laki hensem : waaaa!maria, yusry ada upload pic baru laaaa! jom stalker die..

laki tak hensem : waaaa! maria, hashim ada upload pic baru la, geli siot aku tengok..

Asyik tukar DP ..

laki hensem :sume DP mamat nie kool, hensem dan berwawasan kan maria?
laki tak hensem : asyik tukar DP je, nak cari publisiti murahan la tu, biar ada orang ADD..


Update status Jiwang..
laki hensem : sweetnya mamat nie, nak LIKE takowt la,nanty di kata ape plak..hi hi hi

laki tak hensem : muntah hijau aku baca, menyesal aku online..

balas komen picture.
laki hensem : hi hi hi, tanx awk komen picture kite, suke sgt nanty kite komen picture awk tau =)

laki tak hensem : tq


virus FB post ke wall korang..

laki hensem : kesian nye mamat nie, Fb die kena virus post ntah pape kat wall kite..
laki tak hensem : nak remove kecik hati plak mamat nie, post ntah pape kat wall aku!

LIKE status korang :

laki hensem : kenapa die LIKE je?ermmmm
laki tak hensem : nasib baek die LIKE je..fuhh!

TAG picture..

laki hensem : kenapa dia tag aku?hi hi hi suke la ensem..
laki tak hensm : di remove tagnye..


CITY VILLE, FARMVILLE, POKER...

laki hensem : weeee! die request aku jadi neighbour die laaa! hee
laki tak hensem : apala die nak kat aku, asyik sent request je..semakla!


upload LAGU..

laki hensem : bestnye lagu twinkle2 little star ni, nak share link la ngan mamat nie..hi hi hi
laki tak hensem : ntah pape citarasa mamat nie, kelam kabut la..


WALL to WALL post..

laki hensem : menimbum wall penuh dengan korangnya komen..

laki tak hensem : wak, kite PM je ek?

ADD Fb korang ..
laki hensem : even ada 1 mutual friend atau tak da langsung! approve, "tanx add kite, keep in sentuh ek?"
laki tak hensem : walau ada 90 mutual friend, eiuww! ignore...=(

Im chat fb
laki hensem : even say Hye! balas sampai lupa tengah masak air..
laki tak hensem : korang terus oFFline..
ermmm, diskriminasi~!
kesian saya dan kawan kawan saya...=(

Rabu, 18 Mei 2011

TELORDIBASUH, dah basuh ke telor korang?

masih mengekalkan HANA TAJIMA sebagai pembuka bicara..


pernah baca entry tentang :

ROTI terbesar dunia..
COKLAT berbentuk BAB i?
benda-benda pelik di sekitar dunia..
makanan- makanan jelik dan pelik di dunia..
China dan kekereatifan mereka..
barang-barang terbesar, terkecil, terlucah ter tak lucah sangat...
awek-awek cun, kurus, gemuk, berair, londeh, bedah di dunia...

kalau tak pernah, memang rugi la.. korang dah la duduk dalam tempurung, tahu pasal awek ko makan ape, pakwe ko dah mandi ke, B dah berak ke, sayang dah mamam ke, ma pa dah mangun ke...alahai!~

ape yang terjadi kat dunia pun tak tahu..
haish!

umpama katak duduk dalam balang kaca!~ nampak dunia luar tapi tak amik tahu.. ada internet, tapi bukak facebook, redtube, hentai, porno..ahah!

haish, haish!

tapi mungkin kita dah tak dapat baca lagi entri-entri dan perkara-perkara menarik sekitar dunia dengan menaip

penulis blog ini telah kembali kerahmatullah..~

AL Fatihah kepada beliau..~
moga ditempatkan di tempat orang yang beriman dan soleh.. insyaALLAH..


punca: dengar dan baca sebab ASMA.. ALLAH lebih menyayanginya..

Isnin, 16 Mei 2011

Huruf pun dahagakan kasih sayang!


sori yunalis!
aku nak jadikan hana tajima duta blog aku pula..
kontrak ko masih ada..
cuma aku kecik aty jap,ko pilih Qi!
huh!


semangat JUVANA masih ada lagi dalam diri walaupun umur dah 21!~
Ouh! betullah, orang kata pengaruh media massa sangat berpengaruh untuk mempengaruhi orang yang mudah terengaruh seperti aku!

ok!malas update sebenarnya cuma nak tulis:

a
b
c
d
e
f
g
h
j
k
l
m
n
o
p
r
s
t
u
v
w
x
y
z

ok, sudah terang lagi ko nak pasang lampu stadium buat ape..
memang tak da idea atau ape-ape nak dikongsikan!

huruf-huruf ini walaupun nampak malas?
tapi ini melatih otak korag sume membaca..
membaca?wTf?!
maksud aku, korang membaca entry orang malas..

dari korang berzina kat luar sana..
baik bace entri malas nie kan..aha
=)



tibe-tibe terjumpa salah silah keturunan ABJAD yang kita gunakan sampai sekarang!

tapi, sumpa aku tak paham..
mana mak, mana ayah, mana tok alang, mana pok teh dalam sejarah huruf ini..

saja bagi tatapan!~
nak lebih pergi cari ok?
sume makan nak bersuap je!
cuba makan guna straw!
ok,bongok punya pepatah!
tata!


Fail:Phönizisch-5Sprachen.png

tadaaaa~

Isnin, 9 Mei 2011

kepala BOTAK pun ada NAFSU!



saya bakal cikgu?!??
percaya tak anda?ahah!
insyaALLAH..
dua tahun lagi kan..
tapi tinggi tak leh naik dalam masa dua tahun lagi??errm!

kalau ditanya masa interview,adakah anda sangup mengajar di pedalaman??
ok! ramai yang tipu kowt,sebab nak jadi ckgu,
sume ye! saya sangup!
adakah anda sangup meredah sungai berpenghuni buaya jantan pakai braces?!
ye!saya sangup, sebab nak dapat biasiswa KPM..aha!
tapi tak semua!
dari kajian jurnal aku la..

dan aku juga??
ouh!
tak! aku kalau ditanya macam tu..

per interview: adakah anda sangup mengajar di sekolah pedalaman, tanpa lampu, air dan api?
sperma: tidak!

per interview: kenapa awak?kenapa?
sperma: sebab saya nak mengajar di SEKOLAH WIRA BAKTI!

per interview: eh?sekolah apekah?
sperma: ala!nie mesti tak tengok cerita juvana kan ?kat tv3? setiap isnin jam 9.00 malam??

per interview: errrrr...


JUVANA!

cerita yang mengisahkan pasal arnab dan kura-kura..
arnab yang berlagak kerana kemampuan berlari dan menghina kura-kura yang lembap berlari..
mereka mengadakan perlawanan lumba lari tanpa dekam, dan menggunakan starting blok..
siapa yang menang dan kalah?
saksikan sendiri di Tv 3!

tips untuk lepasan SPM yang binggung nak buat pilihan sambung belajar dimana? matrikulasi?asasi?diploma?ijazah?Phd?sijil?fast track?

lupakan semua tu!
pergi buat jenayah!

bunuh semut!
pukul rama-rama!
curi donut!
rompak kedai kain!

rogol ayam!


dan
secara tiba-tiba surat tawaran kemasukan ke sekolah WIRA BAKTI
akan tiba di rumah anda!
kelebihan sekolah ini?

1. pelajar sangat sedikit!
so,kalau bertanding MPP buat rapat umum, memang senang nak menang!
2.cikgu kaunseling yang cun!
selalu la buat jumpa kaunselor untuk mintak motivasi!
3.menjaga alam sekitar!
hari-hari mencatas, menanam, menyiram tanam-tanaman!
4. makan mewah!
berbekalkan makcik kantin yang comel, anda berpeluang menggoda dan minta makanan lebih!
5. masuk TV3!
setiap hari isnin jam 9.00 malam muka anda, aksi anda dipertonton kan ke kaca tv!

watak utama..
mamat nie dah mengecewakan
beberapa gadis diluar sana selepas berkahwin dengan gadis pilihan..

kawan yang menceriakan hidup DAIM dan kiut..



house captain lagak bagus..
kalaulah ada abang macam nie..

.......


ok!
punca utama nak masuk sekolah WIRA BAKTI..
<3


layan la cerita ini.. tau cara kehidupan bekas-bekas kekasih anda yang dapat name tag JUVANA! yang ko tengok? cerita marimar la!kuch-kuch hota hei!puteri kayangan!asmara 2! asmara 3!asrama perempuan! rasuk! momok!


jalan cerita sama je kan?
ok..tata!


KOMENG
misteri dan ganas gila!
kadang-kadang manja-manja COOL BLOG..

Ahad, 8 Mei 2011

BOBOIBOY berunsur Lucah?

RIO
SMURF
KUNG FU PANDA 2
NEMO
MONSTER vs ALIEN 8
ICE AGE 7
lagi lagi SHREK
TOY STORIE lagi







oUh! mari lupakan cerita cerita kartoon yang diperbuat daripada mereka yang tak makan belacan, tempoyak, budu dan cencalok ok??
( kalau ada yg makan, im sorie! " amir raja lawak")


kenapa?
tanya mariam..

eh? asal pulak?
tanya sulaiman..

gapo gak?demo nie..
tanya wan hashim

laaa?pasai pa hang kata lagu nie?
tanya khadijah..

hye? what are u talk about?demnnn..
tanya rusydi..

b, kenapa cyg nie..
tanya awek korang kepada aku..

bukan apa!
sebab sebelum maghrib tadi, aku melewatkan sekejap kerana cerita
BOBOIBOY!
pegh!
kartun ini sangat comel dan seksi ye!
dianggotai budak belum baligh seramai 4 orang!
mereka memukau kanak-kanak yang hingus meleleh termasuk aku yang dah berbulu nie..!aha ok?bukan lucah ye!


lebih kurang macam UPIN IPIN!
background animasi ni aku tak tau sangat...
korang cari la sendiri..ok?!~

yaya, ying, gopal, tok aba, ochobot, multi monster, adu du, probe dan komputer antara watak-watak yang seksi dan mengghairahkan dalam animasi ini..!

yang paling stylo!
ade heroin pakai tudung ok!
yaya!
sape kata orang pakai tudung tak boleh jadi heroin?
korang termasuk aku..
kalau catwoman, resident evil, spice girl, powerpuff girl la kan?memang suke tengok!
tengok apa?tengokla apa-apa!yeee...

haa!
nie bertudung dan boleh terbang lagi!
sangat kiut!
tudung pink ye??!
nasib baik tak pakai tudung
macam hana tajima ke, yuna ke, maria ke, masmona ke...

berbelit, giling siap rerama kat kepala kan!haa

sila tengok ok?!
tapi waktu macam tak sesuai untuk mereka yang selalu maghrib ke surau macam aku!
aku punya kawan..ehe!

Mcd jual karipap sardin?!

haa!
pebenda benda alah atas tu?
bukan nak promote pilihan raya ok?!
bukan juga sebab warna merah aku sokong manchester united?! ouh! benci itu kelab!

dengan bangga dan berdedikasi tanpa memakai spender!

aku buat julung kali On9 di Mcd!
aku buat julung kali bawak laptop TWINHEAD zaman sempoa dicipta ke Mcd!
aku buat julung kali tgk bola di Mcd bukan sebab minat team itu, man u dan chelsea?ada ape?errr

Mcd?
bukan propaganda..
bukan kata ganda..
bukan sejenis dadah..
bukan jenama bra..

ok!sekian..

p/s:
1. pekerja Mcd akur dengan pakcik berbaju melayu taksub nak tengok bola berbanding awek seksi nak tengok mentor!
2. hanya french fries dan coke (s) menjadi tatapan perut..
3. berbaju oren belanda dan track..




4 bulan bukan boleh buat anak~


bermula la zaman kegemukkan dalam diri ini!~
ouh! sangat bahaya ok?

dengan mengekalkan kadar metabolisme yang tak tentu..
aku akan mudah membesar sepanjang 4 bulan cuti yang sangat berharga ini!
bahaya! sangat menakutkan..!

aku yang sedang mengekalkan bentuk badan atlet pecut ini diberi cuty 4 bulan tanpa kasih sayang seorang ibu..emmm!

mesti akan terus makan!makan! dan
membongkang ( kata nama ke 3 bagi tidur)

pelbagai benda jahat dan maksiat yang dipikirkan dalam diri ini untuk isi masa lapang selama 4 bulan ini!

apakah?
bagaimanakah?
dimanakah?
betulkah?
eh, salahla?
eh,bongok!~..aha

erm..
nak kawen dan dapatkan hasil sperma aku ini memang mustahil la!
saya yang belum matang dan tiada kekasih hati untuk dijadikan isteri mengurangkan lagi proKHINZIRlity untuk buat anak! ish2,dosa weh!
apa aku carut nie!

buat lesen kereta subaru..
mencari wanita murahan di lorong sayang..
menjadi bapak ayam..
menjual kondom dan drypers..
kerja tukang cuci bangunan..
mencari bakat pemain bola jaring..
memancing ikan sardin..
memungut batu bata..

ok!itu senarai benda bohong yang aku nak buat!
mari menternak dan mengurangkan dosa semasa cuti yang sangat pendek ini!
mari memanfaatkan dengan benda baik dan berguna ye?
saya nak jadi orang kaya dan menyenangkan famili saya!
marila ngurat saya!
=)

Rabu, 4 Mei 2011

cinta nasi beriani..!




....terima kasih!
....terima kasih!
....terima kasih!!


terima kasih yusri! ..
bersemangat, tabah dan berdedikasi sungguh husni, tidak putus-putus mengucapkan terima kasih kepada yusri!
yang ko dah kenapa?tiba-tiba terkam aku dari belakang! ucap terima kasih.. asal?? makcik ko dah beranak kew??

err,xdala,,sebenarnya aku teringin sangat nak makan nasi beriani sotong sambal dekat restoran hujung tu.. aku tak da duit, yang aku ada hanya la sekeping hati yang aku ingin bawa berlayar..

engkau belanja aku boleh sayang??! pujuk husni kepada yusri.. aku nak sangat makan beriani sotong tu, awek aku cakap aku hensem kalau makan benda tu, mak aku cakap pula, aku akan jadi anak yang baik kalau makan benda tu, ayah aku cakap "makanlah nak, sesungguhnya nasi itu berkhasiat dan akan menjadikan engkau seorang polis kelak"

weh! mari sini dekat dengan aku husni, ala,ala manja..mari-mari..! mana telinga kau, bak datang aku nak tarik! huHHh! amik kau!

awek kau kata kau hensem sebab makan nasi beriani ni nanti kew? kau tau kenapa? awek kau nak kau hensem je memanjang, kau memang tak hensem, itu aku terpaksa akui walaupun kita sebilik dah 3 taun, itu tak termasuk semester yang paper kau dan aku kena repeat sebab kantoi merogol semasa exam.. die hanya nak kau bila kau hensem, bukan sebab kau sayang atau cintakan die, die memang howt!ok! pedang aku pun meronta bila melihat dia! sori sebab aku berlucah dengan kau, alaa..kita dah 21 tahun kan? ok,kembali kepada tajuk asal.. kau tinggalkan dia saja, kembali kepada julia juling, dia masih menunggu kau.. semalam aku webcam dengan dia, mata dia dah ok sikit, semua untuk kau..! errrm..kenapa mesti dia tunggu aku?

"ok,ok... kau suruh aku tinggalkan awek aku?" habis mak aku suruh aku makan nasi beriani juga, so kau nak aku tinggalkan mak aku??!.. emm..!

ini orang kampung selalu kata, cacing depan mata untuk jadikan umpan memancing, sangup pergi singapura beli dedak..! husni terpegun, apa benda yang kau merepek itu?pepatah apa itu?? yusri,

" itu pepatah untuk kau bongok.." bodoh sombong..!
yang pasal mak engkau tu, dia perli kau, kau dah la jarang-jarang solat, pergi masjid time jumaat je,itupun kalau hati kau terbuka, mencuri, merompak meragut je kau belum buat lagi.. mak kau guna pendekatan psikologi untuk kau berubah.. sila la paham wahai anak..~

abah aku pula??

emmm..abah kau hendak kau jangan jadi polis, sebab abah kau nak kau jadi KETUA polis..
sekian~ errr...yekew??

tanx yusri! jom pergi makan nasi bujang kedai janda selatan sana,

aku belanja..

ajak husni kepad yusri..

ok, jom..!

Isnin, 2 Mei 2011

INDIE goodness VOLUME 3!



ye! tak perlu tanye ok?kenapa aku dah lama tak update blog..!~
weee...nampak?poyo kan?ahaha!
aku banyak tanggungjawab sejak kelahiran anak kedua..
alhamdulilah~

malas nak bercerita kisah silam kenapa bz dan tak update blog, sebab blog saya bukan hot dan disukai ramai macam mereka-mereka..ehe!
MALAS dan BANYAK KERJA punca utama tak update~

Ini entry bukan nak jual barang cetak rompak atau promote video lucah!
kalau anda mencari video seks yang sedang hangat diperkatakan, sila baca di tempat lain..
ini blog akademik!ahah

ok!
aku nak menyuaraka KEPUASAN!! KEPUASAAN!
setelah beberapa kali aku gagal menceburi dan mengkhayalkan diri untuk ke GiG!, FEST! atau segala ape nama aku tak tahu... kerana pelbagai halangan yang memaksa aku tunduk akur dengan tentatif dunia ini!~

akhirnya!~








hye emcee!=)

ye! mereka ajak saya!
mana tak khayal dan Puas!
perjalanan yang sesat dalam bandar konkrit memberikan lagi kepuasan bila dah sampai!ok?!

mandi peluh! kelengkang berair! ketiak berlengas! err..berlenggas tu apew??aha rambut aku yang kadang-kadang basah terus basah! dengan dentuman muzik anak tempatan! pegh!!!
hanyut~ !

bukan justin bieber! maher zain! Faizal tahir! 2.PM! BEYONCE! mahupun TIGA atau VIP!( group yang aku baru dengar kat radio tadi, baru nak diperkenalkan..) bukan 24:7 atau juga Gula-GULA! yang membakar duit tapi korang duduk selatan, mereka nyanyi di utara, jauh! nampak hidung je! itu kalau miskin macam aku la beli tiket murah kan.. tapi :




THE TIMES
COUPLE
SKUDAP SKUDIP
THE PILGRIMS
JOANNA n CO
PESAWAT
ROMANCESA
hello is the band
LOlila
sweet P
Bliz

ye aku seronok! moshing! surfing! tapi aku tak surf..
dapat itu, dapat ini!
tanx kepada mereka-mereka! cikgu-cikgu Upsi yang memeriahkan program!!
emmet,rafiq,wantod,acik,wawan,piji dan samsul~

ok! ko boleh berlagak wawan jawe sebab dapat Lucky draw tee LEE dan bergambar dengan joanna! silakan!aha!

malas nak cerita banyak sebab aku bukan penulis sajak, pantun atau syair dan sbagainya!~
mari tengok gambar!









memang HAVOC dan AWESOME!
ok!
SUPORT OUR LOCAL ARTs!
tapi ada batasan ok!
ehe!

mana nak senang nak bergambar dengan artis-artis yang sekarang..
susah kan? ada pas VIP la sebagai baru dapat bergambar dengan mereka~
tapi ini sangat sporting dan pemurah ok!aha

sumber pic: soundmachine dan dimana mana!~ tanx! sori ambil tanpa ragu-ragu~
Emcee COmeL! sekian..aha
Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails