SUMber KeJADIAn SPErma

Isnin, 21 Januari 2013

CARA MEMOHON REBATE SMARTPHONE RM200Semakin dekat PRU13, semakin meningkat prestasi liverpool dengan pembawakan Daniel Sturidge ke Liverpool menjadikan Liverpool semakin digeruni. Ok? nampak tak, takda kaitan antara Liverpool dan PRU13.

Zaman yang harus dikelilingi awek ini, mustahil bagi seseorang homosapien bernama manusia tidak memiliki smartphone! semakphone bukanlah tatabahasa baru dalam dunia bahasa kala ini. Semakphone la mampu menjadikan kita ni, terutama rakyat Malaysia mampu bersaing dan berfikiran terbuka seperti mereka mereka di luar sana. On je WIFi, On je Bluetuuuuth semua maklumat semua video dari yang berpakaian terus ke bogelan mampu di simpan. Kehadiran semakphonne dalam kamus hidup manusia zaman sekarang menjadikan masa depan HOTLINK, CELCOM, DIGI UMOBILE dan masa depan PUBLIC PHONE berada pada tahap kritikal. Kalau dulu, bila nak beli simkad, kene tengok awek dulu pakai no maxiss ke celcom ke, kalau awek pakai maxis, kene la beli no maxis, baru boleh sms manja manja, buat pangilan berahi tanpa risaukan kredit yang mahal kene telan. Lagi sweet, beli no sama je pangkal, beza belakang je, bajet macam APEK LEUNIEY kononyee sweetnye, padahal beli SIMKAD je.. kehkeh

Sekarang, pakaila no Indonesia, brazil atau no sekalipun, awek pakwe berada di luar kawasan pon, dengan aplikasi semakphone, sesiapa sahaja boleh berhubung dengan wazapp la, BBm la, Viber la, TANGO la, g stringla..kahkah takperlu risau tentang kredit kene telan ke bagai.. semudah ABC ...

Oleh itu, usaha kerajaan untuk menjadikan rakyat malaysia hidup seiring dengan teknologi, " REBATE RM200" akan diberikan kepada mereka yang berumur 21-30 tahun untuk membeli ape jua jenis smartphone.

Bagi mereka yang masih tak tahu mana nak mohon bagaimana nak dapatkan rebate ini dan masih ketinggalan zaman seperti duduk dalam gua, bolehla ke laman web berikut :

https://komunikasibelia.skmm.gov.my/

Bila tanya tentang laman web gadis ini, gadis itu, laman web video itu, video ini, budak baru belajar pakai kasut ikat guna tali pon boleh tahu. Tapi takpa, gua dah beri lu Link untuk memohonya. Bila dah mohon, cek kat bawah sekali entri ni.

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!
dan pada sesiapa yang dah berjaya memohon, tamat tempoh untuk menebus REBATE itu adalah selama 1Bulan dari tarikh permohonan. Lu boleh ke laman web berikut untuk mengetahu promosi dari setiap syarikat telekomunikasi tentang rebate RM200 ini :

MAXIS :  
CELCOM :
DIGI : 
TUNETALK : 
CLIXSTER : 
YES :  


AKHIR kata , orang memberi,kita terima, apabila tiba waktu mengundi?IKUT SUKA..hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails