SUMber KeJADIAn SPErma

Selasa, 29 Mac 2011

Main Bola berbogel!

jangan kelip mata~


yeaha! 3 minggu lepas aku berjaya menamatkan kursus Kejurulatihan Bola Sepak FAM Lesen PRA-C! Pra c bro!ahha! memang aku bangga dengan kursus ini..

tapi itu 3 minggu lepas sekarang sila jangan bangga dengan lesen ini.. sebab 4 orang member aku dah join Kursus Kejurulatihan Bola Sepak Lesen C, tak main pra-pra weh! aku nak join,tapi apekan daya, minum pun guna tangan, makan pun kongsi pinggan nak ambil kursus ni,bayaran die.. belum mampu la awak... kalau la saya ada sugar mummy! dear,i nak ambil lesen boleh???!err..geLi!he

bukan senang nak masuk kursus kejurulatihan macam ini..!
aku sangat bangga dengan En Zulakbal Abd Karim! coach bola yang membuka ruang untuk kami semua join contest ini! sayang seribu kali sayang, dia dah hendak Fly ke Uk atau Australia macam itu lah untuk sambung Phd! terbaiklah coacH!

die ada bagitau :

'demo mari sini untuk cari ilmu, buke ilmu cari demo..'
'belajar ini umpama berjuang, dan belajar biar sampai ke tahap teratas..'
'hot-hot chicken shit!'

banyak lagi la..
jangan bagi die peluang untuk bercakap dan bila die bercakap penuh dengan fakta dan terbuka la minda-minda kami!
GOODLUCK coach!

ok!
ledakan pemain bola sepak islam yang kaya raya memang banyak beraksi di liga-liga ternama weh!
yang gurl-gurl tau..
eh! cristiano ronaldo la! eh? cristiano bukan main untuk manchester ke?? kenapa ada kat portugal?? ok! itu soalan bongok je..aha sekarang mamat itu dah kat real madrid pun,masih ada yang mencari di manchester..david beckham! rooney! itu je!

kalau la aku jadi coach diorang!
ini barisan kemungkinan aku !



KLIK untuk merangsang gambar~

FORWARD :
fredric kanoute ( france, villareal) dan karim benzema ( france, real madrid )
MIDFIELD :
frank ribery ( france, bayern munich ), mesut ozil ( germany. real madrid ), zinedine zidane
( france ) dan sami khedira ( germany, real madrid )
DEFENCE :
kolo toure ( ivory coast, manchester city ), khalid bouhlarouz ( netherland, stuttgart) , bacary sagna ( france, arsenal ) dan hatem ben arfa ( france, new castle )
GOAL KEEPER :
khairul fahmi che mat ( kelantan )


barisan simpanan juga tidak ketinggalan..
sila lihat sendiri!

buah cempedak diluar pagar,
buah nangka atas pokok,
buah-buahan di kedai buah,
kalau salah tolong tunjukkan,

data-data ini aku dapat dari sumber, pusat sumber sekolah..
kalau salah atau bukan pemain islam..
minta maaf..!

2 ulasan:

  1. yep!dr yg aku tau la..
    tp xtau la sekarang...
    tgk ah internt..

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails