SUMber KeJADIAn SPErma

Sabtu, 16 Oktober 2010

HAnya KeraNa seKetuL aYAm~


Ayam! adaLah seJEnis haIwan Yang tidaK kiuT!
aYam! ada Bermacam-MacAm ayAm...
bULu ayaM kengkadaNg diBuat BULu tangKis,tp sekaraNg keraP guna BuLu tenGGILing bUAt bola Tangkis ( ok..ni pEnipu )

Kfc! Kfc! fenOmena Kfc menuLar di PEsta abg-aBg dan Akak-akak yaNg rakus BerkonvO di UNiversity akU ini~

tp syg,bukan KentucKy Fried Chicken..
taPi? Kelantan Fried Chicken! ahha! datAng dengan Pakej cendawan goreng dan chicken Chop,harGa bOleh rundIng,bOleh minTAk sos dan MAyonis juga apatah lagi percuma polystrene dan plastIk ( ouh! ini Bangang)haha

wTf! kami lambat puLang ke KOlej! ape skema ko duduk kOLej lagi? eh?mampuih p la..haha
tbe2,mak gard n pak gard, tidak ketiNggALAn abg gard dan datok gard..

gard=stOp! awk dari mane?
aku= macam bse la,g dIsco (ouh!tg.maLim xda diSco) g makan bang~
gard=ok,dah lambat, tulis Biodata kt borang merah 2..
aku= ye awk kami tulis..

malaNgnya,sistem maseh baru nak naik...
kami tulis name ntah siapa-siapa je! yahya ketom la... muhammad surti la..memang Penipu la...

dia menuLis bukan keranA naMA~

ini kawan aku,bukan saya~!



dan Jalan buat seLamber..
kami xjahat!kami nakaL..haha
ok!
sori kesatuan gard-gard Kz..!
hee

5 ulasan:

  1. hahahahahaha padan muka kena tahan mak gard..bahahahaha

    BalasPadam
  2. eksotika=adat r nk jadi gangster..haha

    BalasPadam
  3. hahahaha gangster kmpg pisang bleh la..hehehe

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails