SUMber KeJADIAn SPErma

Isnin, 2 Mei 2011

INDIE goodness VOLUME 3!



ye! tak perlu tanye ok?kenapa aku dah lama tak update blog..!~
weee...nampak?poyo kan?ahaha!
aku banyak tanggungjawab sejak kelahiran anak kedua..
alhamdulilah~

malas nak bercerita kisah silam kenapa bz dan tak update blog, sebab blog saya bukan hot dan disukai ramai macam mereka-mereka..ehe!
MALAS dan BANYAK KERJA punca utama tak update~

Ini entry bukan nak jual barang cetak rompak atau promote video lucah!
kalau anda mencari video seks yang sedang hangat diperkatakan, sila baca di tempat lain..
ini blog akademik!ahah

ok!
aku nak menyuaraka KEPUASAN!! KEPUASAAN!
setelah beberapa kali aku gagal menceburi dan mengkhayalkan diri untuk ke GiG!, FEST! atau segala ape nama aku tak tahu... kerana pelbagai halangan yang memaksa aku tunduk akur dengan tentatif dunia ini!~

akhirnya!~








hye emcee!=)

ye! mereka ajak saya!
mana tak khayal dan Puas!
perjalanan yang sesat dalam bandar konkrit memberikan lagi kepuasan bila dah sampai!ok?!

mandi peluh! kelengkang berair! ketiak berlengas! err..berlenggas tu apew??aha rambut aku yang kadang-kadang basah terus basah! dengan dentuman muzik anak tempatan! pegh!!!
hanyut~ !

bukan justin bieber! maher zain! Faizal tahir! 2.PM! BEYONCE! mahupun TIGA atau VIP!( group yang aku baru dengar kat radio tadi, baru nak diperkenalkan..) bukan 24:7 atau juga Gula-GULA! yang membakar duit tapi korang duduk selatan, mereka nyanyi di utara, jauh! nampak hidung je! itu kalau miskin macam aku la beli tiket murah kan.. tapi :




THE TIMES
COUPLE
SKUDAP SKUDIP
THE PILGRIMS
JOANNA n CO
PESAWAT
ROMANCESA
hello is the band
LOlila
sweet P
Bliz

ye aku seronok! moshing! surfing! tapi aku tak surf..
dapat itu, dapat ini!
tanx kepada mereka-mereka! cikgu-cikgu Upsi yang memeriahkan program!!
emmet,rafiq,wantod,acik,wawan,piji dan samsul~

ok! ko boleh berlagak wawan jawe sebab dapat Lucky draw tee LEE dan bergambar dengan joanna! silakan!aha!

malas nak cerita banyak sebab aku bukan penulis sajak, pantun atau syair dan sbagainya!~
mari tengok gambar!









memang HAVOC dan AWESOME!
ok!
SUPORT OUR LOCAL ARTs!
tapi ada batasan ok!
ehe!

mana nak senang nak bergambar dengan artis-artis yang sekarang..
susah kan? ada pas VIP la sebagai baru dapat bergambar dengan mereka~
tapi ini sangat sporting dan pemurah ok!aha

sumber pic: soundmachine dan dimana mana!~ tanx! sori ambil tanpa ragu-ragu~
Emcee COmeL! sekian..aha

3 ulasan:

  1. pahal gmbr aku ade ni? hahahaha

    BalasPadam
  2. jeles jeles ! eh , awek baju pink tuh macam kenal dol ? haahahah :D

    BalasPadam
  3. wan:errr...dunia indiependent memang kecik,kat cnie pun leh prasan?baju sme je ngan pic?memang xmand kew??haha

    izz: ah2,g la super saver awek dulu..haha

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails