SUMber KeJADIAn SPErma

Isnin, 23 Mei 2011

CERITA KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI

[ perhatian, lihat ilustrasi di atas DAHULU dan baca dari kiri ke kanan, setiap part dalam ilustrasi diterjemah kepada dialog dan ayat di bawah ]

selamat mengira..~!


klik picture atas untuk ke abg ben



................................................

[ boarder 1 ]

"aku nak naik DULU!.."
"aku nak naik duluu weh!"
aku dah lambat!
jerit bro wacana yang berusaha nak masuk kedalam LRT dengan cepat!

woi! aku tepi!
aku dah beratur lama dah!
jerit kokser kokdam yang menolak sekumpulan pelajar yang tenang nak masuk LRT..

apa tolak tolak nie! woi! woi!
jerit mirae, cik purple , cik bunny , hackers, syuxer ..


TING TONG...
pintu akan ditutup sebentar lagi...
yang tak dapat naik sila ketepi, naik tren seterusnya ...

zurrrp!
pintu train ditutup..

......................................................

[boarder 2]

fuh! dapat pun masuk, berdiri pun berdiri la, kata meggie boy kepada mymye mymya..

............................................

[boarder 3 ]

disuatu sudut ..

cik eka : awak, nasib baik kita dapat duduk kan..

sperma : tula, awak tak sia-sia jadi bintang saya, saya kuat dan boleh lindungi awk..
setiap kali kita naik train, walau ramai macam mana pun, saya akan pastikan awak dan saya akan duduk.. =)

cik eka : ye syg, bertuah dapat kapel dengan awak, biar la awak tak hensem pun, janji saya dapat duduk dalam train kan?? tanx awak! muah!muaaaah!!

sperma : eh2,awak, jgnlah kiss saya, malu tau..=_="
msg je ea?tulis MUAH tu...

cik eka : ok wawak! =)

.............................................

[boarder 4]

cike eka : syg, ada pakcik tua tu berdiri la, cikgu agaknya baru balik mengajar kot..

sperma : eh?mana awak tau die cikgu?

cik eka : bongok nya awak, kat name tag dia ada tulis saya cikgu K...

sperma : OooOo, sori wawak..ehe

cik eka : wak, bagila dia duduk ek? awak dah la tak hensem, biar la haty tu baik sikit ek??

sperma : hurm..alaaaa...

cik eka : waak? bagi ek? nak cokelat tak?

sperma : nak!ok2... pakcik, duduklah eak..saya berdiri tak pew..

zacky : tanx anak, kalau pakcik ada anak perempuan mesti pakcik kawenkan anak dengan anak pakcik..

.......................................

[boarder 5]

zacky : alhamdulilah! dapat duduk..FUH!

cik eka : ehe, pak cik penat kew? nah air..

zacky : tanx anak, kalaulah pakcik ada anak lelaki, mesti pakcik kawenkan anak dengan anak pakcik..

cik eka : malu la!~ wek pakcik! ehe

zacky : anak nama apa, nak no handphone boleh? pakcik ada blackberry, bagi la no pin BBm, boleh kta bbm selalu..

cik eka : eh?pakcik nie.. mestila boleh..

zacky : ok2, nanty kita bbm ek?kite kenal satu sama lain, untung-untung pakcik dapat bini muda.. macam anak.. lawa, siap ada reben lagi kat kepala..=)
cik eka : <3

.....................................

[ boarder 6 ]

sperma : fUUUuuuUUUUuuuUUUUuUUUUu!!

p/s: template ini dari fuuubook yang di ilhamkan oleh ayeem ayam unutk menyatakan rasa marah kita....

11 ulasan:

  1. pakcik photoscape eh.. haha :)

    BalasPadam
  2. haiiiii

    salam perkenalan

    wahhh, nak jadi bintang gak la =D

    BalasPadam
  3. amboi...nape bl mrh cume kuar fuuuuuuuuuu aje..??

    bkn grrrrrrrrrrr..?? ;)

    BalasPadam
  4. Haha~ MTT singgah baca cerita kreatipp.. ;)

    BalasPadam
  5. wah kreatifnya.. kredit buat awak... :)

    BalasPadam
  6. hahaha~~siap ader ilustrasi lg..mmg kretip..^___^

    BalasPadam
  7. ahaahahahaha..besnyaaaaaaaaaaaaaaaaa jadi bintang awak..kih kih kih..tq yer tagg nama eka..rasa cam nak join tapi alahai asyik jem je otak..suka suka..hehehehe...

    BalasPadam
  8. uit.. ambo xsuko brebut masuk train..

    tp sbb dpat masuk crito ni, xpo la =D

    BalasPadam
  9. @peep : aha! =)

    @joanna : fuuu 2 adalah singkatan kepada fcuk!haa lebih lanjut search la fuuubook kat google...

    @cik cempaka: nak jugak? marila berkenalan..haha

    @luna : tanx! =)

    @cik purple : ehee! =)

    @cik eka : sori boh..aha yekew?so xbuat la yep?
    ahaha, tanx bintang..=)

    @kokser kokdam : gapo gak! aha! tanx bro.

    BalasPadam
  10. hahahha kelakar bro..tq coz masukkan nama saya..tq ar sperma..

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails