SUMber KeJADIAn SPErma

Ahad, 8 Mei 2011

BOBOIBOY berunsur Lucah?

RIO
SMURF
KUNG FU PANDA 2
NEMO
MONSTER vs ALIEN 8
ICE AGE 7
lagi lagi SHREK
TOY STORIE lagi







oUh! mari lupakan cerita cerita kartoon yang diperbuat daripada mereka yang tak makan belacan, tempoyak, budu dan cencalok ok??
( kalau ada yg makan, im sorie! " amir raja lawak")


kenapa?
tanya mariam..

eh? asal pulak?
tanya sulaiman..

gapo gak?demo nie..
tanya wan hashim

laaa?pasai pa hang kata lagu nie?
tanya khadijah..

hye? what are u talk about?demnnn..
tanya rusydi..

b, kenapa cyg nie..
tanya awek korang kepada aku..

bukan apa!
sebab sebelum maghrib tadi, aku melewatkan sekejap kerana cerita
BOBOIBOY!
pegh!
kartun ini sangat comel dan seksi ye!
dianggotai budak belum baligh seramai 4 orang!
mereka memukau kanak-kanak yang hingus meleleh termasuk aku yang dah berbulu nie..!aha ok?bukan lucah ye!


lebih kurang macam UPIN IPIN!
background animasi ni aku tak tau sangat...
korang cari la sendiri..ok?!~

yaya, ying, gopal, tok aba, ochobot, multi monster, adu du, probe dan komputer antara watak-watak yang seksi dan mengghairahkan dalam animasi ini..!

yang paling stylo!
ade heroin pakai tudung ok!
yaya!
sape kata orang pakai tudung tak boleh jadi heroin?
korang termasuk aku..
kalau catwoman, resident evil, spice girl, powerpuff girl la kan?memang suke tengok!
tengok apa?tengokla apa-apa!yeee...

haa!
nie bertudung dan boleh terbang lagi!
sangat kiut!
tudung pink ye??!
nasib baik tak pakai tudung
macam hana tajima ke, yuna ke, maria ke, masmona ke...

berbelit, giling siap rerama kat kepala kan!haa

sila tengok ok?!
tapi waktu macam tak sesuai untuk mereka yang selalu maghrib ke surau macam aku!
aku punya kawan..ehe!

3 ulasan:

  1. aku pun suka tengok.. tapi skarang macam asyik siarkan yg ulangan punya jew

    BalasPadam
  2. cyborg...>>7 Jun 2011 8:17 PTG

    tgk kt youtube je..full episode lg tu..

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails