SUMber KeJADIAn SPErma

Isnin, 9 Mei 2011

kepala BOTAK pun ada NAFSU!



saya bakal cikgu?!??
percaya tak anda?ahah!
insyaALLAH..
dua tahun lagi kan..
tapi tinggi tak leh naik dalam masa dua tahun lagi??errm!

kalau ditanya masa interview,adakah anda sangup mengajar di pedalaman??
ok! ramai yang tipu kowt,sebab nak jadi ckgu,
sume ye! saya sangup!
adakah anda sangup meredah sungai berpenghuni buaya jantan pakai braces?!
ye!saya sangup, sebab nak dapat biasiswa KPM..aha!
tapi tak semua!
dari kajian jurnal aku la..

dan aku juga??
ouh!
tak! aku kalau ditanya macam tu..

per interview: adakah anda sangup mengajar di sekolah pedalaman, tanpa lampu, air dan api?
sperma: tidak!

per interview: kenapa awak?kenapa?
sperma: sebab saya nak mengajar di SEKOLAH WIRA BAKTI!

per interview: eh?sekolah apekah?
sperma: ala!nie mesti tak tengok cerita juvana kan ?kat tv3? setiap isnin jam 9.00 malam??

per interview: errrrr...


JUVANA!

cerita yang mengisahkan pasal arnab dan kura-kura..
arnab yang berlagak kerana kemampuan berlari dan menghina kura-kura yang lembap berlari..
mereka mengadakan perlawanan lumba lari tanpa dekam, dan menggunakan starting blok..
siapa yang menang dan kalah?
saksikan sendiri di Tv 3!

tips untuk lepasan SPM yang binggung nak buat pilihan sambung belajar dimana? matrikulasi?asasi?diploma?ijazah?Phd?sijil?fast track?

lupakan semua tu!
pergi buat jenayah!

bunuh semut!
pukul rama-rama!
curi donut!
rompak kedai kain!

rogol ayam!


dan
secara tiba-tiba surat tawaran kemasukan ke sekolah WIRA BAKTI
akan tiba di rumah anda!
kelebihan sekolah ini?

1. pelajar sangat sedikit!
so,kalau bertanding MPP buat rapat umum, memang senang nak menang!
2.cikgu kaunseling yang cun!
selalu la buat jumpa kaunselor untuk mintak motivasi!
3.menjaga alam sekitar!
hari-hari mencatas, menanam, menyiram tanam-tanaman!
4. makan mewah!
berbekalkan makcik kantin yang comel, anda berpeluang menggoda dan minta makanan lebih!
5. masuk TV3!
setiap hari isnin jam 9.00 malam muka anda, aksi anda dipertonton kan ke kaca tv!

watak utama..
mamat nie dah mengecewakan
beberapa gadis diluar sana selepas berkahwin dengan gadis pilihan..

kawan yang menceriakan hidup DAIM dan kiut..



house captain lagak bagus..
kalaulah ada abang macam nie..

.......


ok!
punca utama nak masuk sekolah WIRA BAKTI..
<3


layan la cerita ini.. tau cara kehidupan bekas-bekas kekasih anda yang dapat name tag JUVANA! yang ko tengok? cerita marimar la!kuch-kuch hota hei!puteri kayangan!asmara 2! asmara 3!asrama perempuan! rasuk! momok!


jalan cerita sama je kan?
ok..tata!


KOMENG
misteri dan ganas gila!
kadang-kadang manja-manja COOL BLOG..

7 ulasan:

  1. hahaha enjoy seyh baca walaupun mengarut lebih.. si komeng tu anak mak rupanya ! haahaha

    BalasPadam
  2. aku suka cerita ni :)

    BalasPadam
  3. gua minat komeng..hahaha
    tp komeng tu hati lembut sebenar..nampak jer ganaz

    BalasPadam
  4. @temunting= ehe!tanx timun! tau xpe,muke ganas!
    @tnpanma=yep! better dari drama2 cinta yng bosang
    @kucing=meow2!ahaha yep2!

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails