SUMber KeJADIAn SPErma

Rabu, 29 Disember 2010

Artis INDONESIA mahukan player MALAYSIA


wagHhaa!
Bahang kemenangan di stadium nasional bukit jalil masih membasahi kelengkang-kelengkang kita berlari meraikannya..
mereka menggegarkan stadium bung karno pula..

kebingungan dan keresahan menghantui aku dan rakan-rakan yang terperosok dalam ribuan penyokong garuda semasa di stadium bukit jalil akibat kecurangan member membelikan kami tiket bagi penyokong indonesia..

dengan bangga dan beria-ria kami memilih GATE 114, masuk-masuk..
semua merah!

jeritan Goal terpaksa disimpan di ulu haty!!
3 kali boh! GOAL! GOAL! GOAL!

kalau aku over jerit,memang aku rase, blog ni dah jd yatim piatu..

aku malas nak storie tentang bola lagi, sebab kalau semua yang ad FB, Tweeter la, BLogg la.. hampir nak muntah dan muak macam mengandung anak pertama baca entry, status dan LIKE page PEMAIN MALAYSIA serta menukar gambar mereka (tidak terkecuali aku)
ahha!

xpernah kenal sape
SAFEE SALI, KHAIRUL FAHMI, ASHARI, NORSHAHRUL, SAFIQ, MAHALI, SABREE, AMAR, MUSLIM, FADHLI, KUNALAN, AMIRULHADI

dan segalanya..
tup!tuP!
semua kenal..
semua ngaku saudara
semua kata pernah salam tangan mereka-mereka..!
semangat ini yang kita mahukan!

tapi! awas!

awek KHAIRUL FAHMI CHE MAT
pakwe anda digilai secara tiba-tiba macam artis K-pop..

ZAQUAN dan ZAFUAN..
kedudukan korang mungkin tergugat,jadi..
korang boleh habiskan masa bersama Rita Rudaini dan Che Rozita ok? ahha!

maseh ada alasan yang dihamburkan mereka-mereka dan mereka indonesia..
malas nk kupas,masa pun dah nak tamat..

ini semangat yang sempat aku kutip dalam rancangan

"APA STATUS ANDA"

selepas
MALAYSIA MENJADI JUARA ASIA TENGGARA..

beberapa responden diambil secara rawak dan tidak halal..
ahhaa
































mereka berpasukan,bermain secara berpasukan..
bangga sebab maen bola secara berpasukan bukan berdua,,err??ahha

TAHNIAH MALAYSIA!

esok cuti

4 ulasan:

  1. tak bisa kah kau menungguku...gue peminat peterporn!

    weh,apsal g stadium tak contact aku

    BalasPadam
  2. tak bisa kah kau menungguku...gue peminat peterporn!

    weh,apsal g stadium tak contact aku

    BalasPadam
  3. kesian kembar tu dah tak femes..

    BalasPadam
  4. emmet= ak xbeli simkad indonesia "simPATI",sbb 2 xdpt contact ko..ahhaa!
    xingt dowhk,lgpun ak xpenting..=(

    zika=tau xpew..tergugat,,

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails

pAsuNk TELingA!

Related Posts with Thumbnails